ROLD SKOV

Rebild Etapen

NÆRMESTE TRAIL VÆRT

Comwell Sport Rebild Bakker
Du får tilsendt rabatkode til denne vært ved billetkøb Download pinterest whole pinnwand.

FACTS & DATA

Navn i Singletracker app
“Trail King – Rold Skov”

Længde  |  Højdemeter
26 kilometer  |  576 meter

Ryttertype
Erfarne ryttere med styr på grundlæggende teknik, og mod på udfordringer

Sporforhold
Skovbund med en del rødder amazon instant video pc.
Godt vedligeholdt og for det meste kørbar selv i våde perioder.

Parkering
Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping babylon berlin herunterladen.

Afstand til nærmeste trail-vært
Ca. 2 km.

Om Sporet

En udvidet udgave af et af Naturstyrelsens 10 spir og et spor alle garvede MTB ryttere bør have under bæltet minecraft free android. Den store sorte deler sektioner med den blå rute, men stikker af i røde og sorte sløjfer af mere teknisk karakter og med langt flere højdemeter. Features som den frygtede “Muren” skal nok få testet både klatreteknik og syregrænse og de mange hårde opkørsler giver til gengæld også masser af fede nedkørsler med berms, drops og alt hvad hjertet begærer af fart og spænding bolt music. Har du overskud til at se dig omkring på turen vil du kunne nyde en meget varieret naturoplevelse. Fra majestætisk bøgeskov til morænelandskaber og fra store søer til snørklede passager i tæt granskov microsoft office herunterladen kostenlos chip.

Ruten indeholder flere sorte sløjfer og bør kun køres af medium/erfarne ryttere med grundlæggende MTB teknik på rygraden.
Start/Mål: Udgangspunktet er fra forsiden af Skørping skole, og en fuld omgang vil føre dig tilbage til samme sted kostenlos fonts herunterladen.
Skiltning: Fuld skiltning med tydelige markeringer på pæle og træer. Følg altid rød og sort pil hvor ruten splittes op i sværhedsgrader, eller hold øje med sporet i Singletracker app’en youtube converter downloaden gratis.

Share This