SLETTESTRAND OG KOLLERUP

Jammerbugt Etapen

NÆRMESTE TRAIL VÆRT

Saltum Strand Camping
Du får tilsendt rabatkode til denne vært ved billetkøb mp3 streams downloaden.

FACTS & DATA

Navn i Singletracker app
“Trail King – Slettestrand”

Længde  |  Højdemeter
36 kilometer  |  633 meter

Ryttertype
Erfarne ryttere med styr på grundlæggende teknik, og mod på udfordringer

Sporforhold
Kystbevoksning, sand, skovbund dng converter herunterladen.
Godt vedligeholdt og kørbar selv i våde perioder.

Parkering
Slettestrandvej 138, 9690 Fjerritslev Download sims 3 chicken barn for free.

Afstand til nærmeste trail-vært
Ca. 30km.

Om Sporet

Den markerede rute i Svinkløv Plantage består af fed, hård og udfordrende singletrack med masser af flow adobe flash player 64 bit windows 7 download for free! Ruten er markeret med hvide pile og undervejs er der sløjfer, som er markeret med sort/hvide pile, som indikerer at det er en teknisk svær passage. På de sværere passager er der ofte store drops og stejle op – og nedkørsler, som kan udfordre selv erfarne ryttere mind map free german.

Kollerup-sporet indeholder samtidig mange af de samme elementer og byggeteknikker, men er mere fokuseret på flow og rendyrket sjov. Det har ikke lige så helt svære passager som sporet i Svinkløv, men er i langt højere grad en rutsjebanetur med fede, lange nedkørsler, perfekte sving, berms og masser af action ebook von amazon auf pc herunterladen!

De to spor kobles sammen af et par kilometer transportstykke gennem flot landskab helt ude ved kysten.Det er den her kombination MTB ryttere køre langvejs fra for at prøve film bei netflix downloaden. Du får alt hvad Danmarks top sporbyggere kan smide efter dig på et langt spændende ridt.

Først udfordres du af de sværere passager på første halvdel af Slettestrand-Sort sporet, så over på Kollerup sporet for fuld fart og flow i spandevis og så tilbage og tackle anden halvdel af Slettestrand sporet, bl.a herunterladen. med et par af de sorteste nedkørsler.

Share This