Praktiske informationer
Spænd hjelmen, gør klar til en fantastisk tur og en unik MTB udfordring.
Vi håber du får en sjov oplevelse og beder dig lige kigge disse tips igennem inden du hopper i sadlen.

 • Planlæg din rundtur på forhånd
  Hvilket spor vil I starte på, hvor vil i slutte, hvor skal frokosten indtages og hvornår Downloading youtube videos is no longer possible. Hvem står for startkittene og skal der bookes overnatning? Få styr på det inden starten går du du kan koncentrere dig om at nyde sporet.
 • Aftal ambitionsniveau med vennerne
  Hvis I kører som gruppe så vær enige på forhånd om hvad Trail King er for jer. Følges man på ruten, eller venter på parkeringspladsen når omgangen er gennemført. Hjælpes man ad ved mekaniske defekter, eller er det hver mand for sig selv hele sporet rundt download ps4 free games?
 • Vær sikker og kend dine egne evner.
  Når du bliver træt ryger teknikken som det første, og du bliver ikke Trail King hvis du tager chancer hele vejen rundt. Nogen passager du møder på en Trail King udfordring er målrettet en lille skare meget dygtige ryttere, kend dine grænser og træk ned hvis du ikke er sikker fortnite herunterladen anleitung. Kør efter forholdene og kend dine grænser.
 • Vis respekt!
  Der er andre gæster i naturen, vis respekt og følg almindelig god MTB skik selv om du måske har lidt travlt. Smil, ring med klokken og spred MTB glæde når du møder andre på din vej fortnite chapter 2en.
 • Hav backup.
  Ting sker… men du kan hjælpe dig selv til en problemfri tur ved at sikre dig at din nye powerbank og din telefon er fuldt opladte inden start mit amazon prime kostenlos musik herunterladen. Skulle du alligevel opleve problemer med elektronikken undervejs så kør videre få liv i tingene igen når det er muligt.
  Kontakt os bagefter, så løser vi situationen og får dig listet som ægte Trail King, selv hvis du smed din telefon i søen halvvejs. Vi anbefaler også at du kører med en makker eller evt. har en backup cykelcomputer med på turen.
 • Genstart eller genvej copyright freie musik herunterladen?
  Du må gerne genstarte et spor så meget som det passer dig, og du kan køre hver af de seks spor så mange gange du har lyst inden for tidsgrænsen. For de fleste vil en omgang hvert sted dog nok være nok 🙂
  Du kan til gengæld IKKE skyde genvej. Kører du ikke sporet korrekt efter Singletracker så vil din omgang ikke blive godkendt af systemet
 • Omveje en upload?
  Trail King tillader at du kører små omveje og afstikkere. F.eks. trækker tilbage ved siden af sporet for at køre en fed nedkørsel to gange eller tager en alternativ rute lidt tilbage for at finde din tabte vandflaske. Det skal være sjovt og der skal være plads til at du laver oplevelsen personlig.
 • Nyd det Download free images download!
  Ja det er en konkurrence men det er primært en oplevelse, og du misser fantastisk natur og flotte stemninger hvis du alene har snuden i sporet og pulsen helt i det røde. Husk at få mere med hjem end alene ranglistetider og diplom 🙂
  Vi anbefaler du lægger planen så der er tid til at køre de fedeste passager en ekstra gang, snuppe hoppet en gang mere og bare stoppe op og dufte naturen netflix filme downloaden welche.
 • Del det!
  Vi vil meget gerne se dine billeder fra turen og høre dine beretninger fra sporene.
  Del med #trailking2018 på Instagram og Facebook og vind billetter til næste års Trail King udfordring download google play store for free.
 • Det handler om at gennemføre
  Vi timer dig og din samlede tid ryger på Trail King listen, men ALLE der gennemfører er Trail Kings, og ALLE deltager på lige fod i lodtrækningerne om alle de fede præmier.

 

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til informationerne i denne email så er du meget velkommen til at kontakte os på info@trailking.dk eller ringe til os på +45 72 42 44 44

Share This